Suosittu KokoNainen vain 89€!

Rouva Keto Oy

Saat KokoNainen- verkkovalmennuksen kertamaksulla vain 89€ (sis. alv 24%) Aloita matkasi kohti uutta elämäntapaa nyt; energisempi, virkeämpi ja kevyempi arki odottaa sinua! Voit aloittaa koska tahansa! 


"Tähän valmennukseen mukaan tuleminen on ollut paras päätös ikinä! Materiaalia on runsaasti, perusteltuja asioita, ja näihin palaan uudelleen ja uudelleen. Valmennuksen henki on kannustava ja armollinen, tuhannet kiitokset Rouva Keto!" - Tea -


Mikä olisikaan parempi ajankohta...


🔥 Vahvistaa kehoa ja saada uutta energiaa

🔥 Päästä eroon sokeri- ja hiilarikoukusta

🔥 Aloittaa rasvanpoltto kropasta 24/7 (kyllä, jopa nukkuessa!)

🔥 Oppia syömään maukasta ja helppoa ruokaa ilman nälkää

🔥 Sanoa hyvästit nälkäkiukulle ja suttuiselle ololle

🔥 Saada uutta itsevarmuutta! 

🔥 Löytää kaapista farkut tai mekko, joka sujahtaa päälle

🔥 Saada ihan uusia näkökulmia siitä, mitä on kokonaisvaltainen hyvinvointi ja KOKEA SE! 

Saat KokoNainen- verkkovalmennuksen huippuedullisella kertamaksulla vain 89€!  Aloita matkasi kohti kevyempää elämää tänään, lue lisää verkkovalmennuksen sisällöstä ja osta omasi nyt!


Ikioma verkkovalmennus, pysyvä jäsenyys ja parhaat työkalut pysyvään muutokseen vain uusien farkkujen hinnalla. Ei siis kuukausimaksuja tai muita toistuvia kuluja. Aloita heti tänään uusi elämäntapa täynnä energiaa! Saat syödä hyvää ruokaa ilman nälkää ja voit todella kokonaisvaltaisesti hyvin.

Tähän materiaaliin kannattaa todella satsata, sillä se maksaa itsensä sinulle moninkertaisesti takaisin ja tämä verkkovalmennus muuttaa ajattelusi siitä, mitä on voida kokonaisvaltaisesti hyvin.

"KokoNainen on erinomainen, kattava tietopaketti, josta myös hieman kokeneempi ketoilija löytää uusia ajatuksia ja ideoita. Tyyli on jämäkkä, mutta yhtä aikaa armollinen- juuri sellainen, miten jokaisen meistä naisista tulisi myös itse itseään kohdella! Emmehän ole koneita vaan ihmisiä, joiden elämäntilanteet ja fiilikset välillä vaihtelevat. Naiset voivat myös vastoin yleisiä odotuksia keskustella aidosti hyvässä hengessä asioista ja tukea toisiaan. Kiitos!" - Marjo Roivas -


Saat avaimet ja mahdollisuuden pysyvään elämäntapamuutokseen, terveempään elämään ja hyvään oloon! Nyt jos koskaan on erittäin tärkeää voida hyvin. Lähde siis mukaan opettelemaan uusi elämäntapa, joka tukee hyvinvointiasi ja antaa sinulle lisää energiaa arkeen. Samalla poltat tehokkaasti rasvaa 24/7, pudotat painoa ja kiinteydyt. Vatsa, iho, mieli ja koko keho tykkäävät tästä elämäntavasta!

Pääset mukaan mukavaan ja lämminhenkiseen naisyhteisöön, joka tarjoaa vertaistukea, tsemppiä ja iloa matkalla muutokseen! Lue lisää alta!

Sertifioidun ketovalmentajan rakentama ja ohjaama, pysyvään elämäntapaan ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ohjaava naisille suunnattu verkkovalmennus. Asiantuntijuutta, kokemusta ja tukea. KokoNainen on upea, energinen porukka ja yhteensä Rouva Keto- valmennuksissa on mukana jo tuhansia naisia. 

"Ihanan selkeää ja kannustavaa. Olet oikea nainen oikeassa hommassa! Ihmettelen vain itseäni, etten ostanut tätä valmennusta ensin. Ei olisi tarvinnut muita edes katsella sen jälkeen... - Heli -


Lue lisää!


ROUVA KETO® KokoNainen- verkkovalmennus on vain naisille suunnattu kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja ketogeeniseen ruokavalioon ohjaava verkkovalmennus, jonka perusta on terveellinen ravinto ja uusi näkökulma ruokaan ja syömiseen. KokoNainen keskittyy aitoon, terveelliseen ja herkulliseen ruokaan ja hyviin, luonnollisiin rasvoihin. Ruokavalio on luontaisesti gluteeniton ja sokeriton, eikä kaloreita tarvitse pipo tiukalla laskea, olo kohenee ja rasva palaa omaa tahtiaan! Ei syyllisyyttä, vaan nautintoa hyvästä ruoasta ja hyvästä olosta!

Jos haluat väliaikaisen kuurin sijasta oppia syömään tavalla, joka kantaa pitkälle, vie kehosi sen luonnolliseen ja optimaaliseen tilaan, tuo kokonaisvaltaisesti ja pysyvästi parempaa oloa sekä kehoon että mieleen, tämä verkkovalmennus on juuri sinua varten! Verkkovalmennus tarjoaa sinulle paitsi painonhallintaa, myös elämänhallintaa! Miltä tuntuisi ajatus, ettei tarvitse enää koskaan laihduttaa?

"Olen ollut todella tyytyväinen! Niin hyvää perustietoa, että ensikertalainenkin ymmärsi! Ohjeiden ja materiaalien rajaton käyttä on parasta ja KokoNainen FB- ryhmä on huippu! Mahtavaa vertaistukea ja hyviä neuvoja." - Susanna-


Verkkovalmennus sisältää mm.


  • Selkeä, neljän viikon aikana laajentuva, loogisesti etenevä materiaali, joka johdattaa sinut ketogeenisen ruokavalion oikeaoppiseen noudattamiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Saat ilmoituksen sähköpostiisi, kun uusi materiaali on ilmestynyt.


  •  Tietoa naisen terveydestä ja terveellisestä ravinnosta funktionaalisesta näkökulmasta tarkasteltuna, pysyvästä painonhallinnasta, stressin vaikutuksista terveyteen ja painonhallintaan sekä kehon ja mielen tiiviistä yhteydestä. Tietoa saat sekä tekstimuodossa, että videoina; verkkokurssilla on yli 30 videota. 


  • Konkreettisia keinoja ja työkaluja sokerikoukusta vieroittumiseen, rentoutumiseen, voimaantumiseen ja itsetuntemukseen. Meidän on aika muuttaa käsitykseemme siitä, miten hyvinvointi saavutetaan!


  •  Neljän viikon ruokalistat resepteineen ja ruokakuvineen ja täydellisen ohjauksen ruokavalion oikeanlaiseen aloittamiseen ja jatkamiseen. Yhteensä yli 100 reseptiä!


  •  Liikunta- alan ammattilaisen koostaman liikuntaan ohjaavan osion helppojen liikuntavideoiden ja tekstien muodossa. Liikunta ei ole pakollista, mutta lisää hyvinvointia ja tukee painonhallintaa!!


  • Aamiaisvaihtoehtoja, kauppalista, bonusreseptejä, ongelmatilanteiden käsittelyä, kehon kuuntelua, jälkiruokaohjeita... ja paljon muuta!


  • Rentoutusvalmentajan ohjausta stressin- ja mielenhallintaan ja asiaa naisen elämästä, rohkeudesta ja rajojen vetämisestä, naiselta naiselle. 


  • 80- sivuisen e- kirjan "Projektina minä", joka tukee verkkovalmennuksen materiaalia.


  • Henkilökohtaista ohjausta tarvittaessa sekä upea KokoNainen Facebook- yhteisö, joka koostuu samanhenkisistä naisista! Keskusteluja toivotuista aiheista, vertaistukea, kannustusta ja yhdessä onnistumista! Rentoa ja huumorintajuista meininkiä ilman turhaa nipotusta!

Saat verkkovalmennuksen materiaalin käyttöösi pysyvästi ja jäsenyytesi Facebookin kannustavaan ja rentoon KokoNainen- yhteisöön on myöskin pysyvä! Rouva Keto Oy pidättää oikeuden muutoksiin yrityksestä riippumattomista syistä. 

Lämpimästi tervetuloa mukaan uuteen elämäntapaan!

Heli Rämäkkö/ Rouva Keto Oy

Suosittu KokoNainen vain 89€!
€89.00

incl. VAT 24 %